Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] кадър бТВПолза от протестите в България има.

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg кадър бТВПолза от протестите в България има.
Коментари Харесай

Радан Кънев: Изход от острата криза има и той минава през оставка на правителството. Само с говорене напрежението няма да се свали

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

кадър бТВ

Полза от митингите в България има. Защото към този момент има отзив в Европейска комисия, има схващане за проблем измежду всички сътрудници в европейския парламент, има позиции в комисиите, има и еволюция в позицията на Европейската национална партия. Има голям интерес от основни и авторитетни интернационалните медии към проблемите в България. Има и плануван спор, концентриран върху проблемите на българските жители, техните права и свободи. 

Това разяснява в ефира на бТВ Радан Кънев.

Ние би трябвало да излезем от доста тежка инстуционална и политическа рецесия, с цел да стартираме да решаваме останалите тежки проблеми в стопанската система, съда, опазването на здравето и така нататък, разяснява той.

Говоренето няма да смъкна публичното напрежение. Криза има и излаз има - той минава през оставка на държавното управление. И на база на тази оставка разговор е освен вероятен, а и нужен. Трябва да има изясненост за целите на служебния кабинет. Трябва да има изясненост за това партиите, които ще влязат в идващия парламент каква стратегия ще имат, с цел да обезпечат излизането от икономическата рецесия. И освен това - не просто спасението на стопанската система сега, а развиването на България, разяснява Кънев. Трябва да се мисли за вложение в българската стопанска система, а не за асимилиране на някакви пари. Парите би трябвало да се употребяват за възстановяване положението на българите, а освен на един кръг от крадци в някоя партия, добави той.

Нужен е разговор, че каквото и да е идващото държавно управление, работата му ще е сложна, да се работи, да се вземат извънредно значими решения, Националните цели трябвав да са консенсусни. Но за се лъжем, че сега може за има разговор сред институциите, сред премиера и президента - не, не, разяснява Кънев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР